Banana Bread - checul preferat al copiilor în sezonul rece. 3 minute de pregătire, 35 la cuptor și Voila!

October 26, 2020
Alimentație & Rețete Sănătoase

    Astăzi, vreau să vă fac cunoștință cu Ana Popova, mama lui Maxim și a unui bebeluș care urmează să se nască în primăvara anului viitor.

    Multora dintre voi probabil vă sună cunoscut numele ei, asta pentru că Ana este creator de bijuterii și pijamale, iar showroom-ul ei se află exact în centrul orașului. Cred că sunt mai mult de 5 ani de când îi urmăresc activitatea și sunt fascinată de ceea ce face.

    Cam peste o lună după ce Ana a început să mă urmărească pe Instagram și să ne comentăm în mod regulat stories-urile, am prins la curaj și am invitat-o la o cafea. Țin minte că am povestit în continuu vreo 2 ore fără întrerupere și tot nu ne puteam sătura de vorbă.

    Ana e un om - soare, după cum puteți vedea și în fotografii. E unul dintre exemplele care demonstrează că poți, cu puțină planificare și disciplină, îmbina în mod armonios cariera cu viața de mamă implicată. Pe pagina ei de Instagram veți găsi zeci de recomandări de cărți pentru copii (Ana îi citește lui Max încă de când acesta era un prichindel de un an jumătate), jucării educative, vă veți inspira cu privire la ședințe foto de familie, tips and tricks în materie de educație pe care le-au pus în practică și dau roade și nu în ultimul rând lecții de stil de la una dintre cele mai elegante femei pe care o cunosc. În plus, vă garantez doza de topeală zilnică oferită de #макснамиллион și în curând, a frățiorului sau surioarei lui.

    Împreună cu Ana și ajutorul ei iscusit, am gătit o banana bread de toată splendoarea, cu un gust și aromă irezistibilă .

Deci, aveți nevoie de:

2 banane

2 ouă

150-170 g de făină

100 g de unt topit sau ulei de cocos

zahăr de cocos (opțional)

stafide sau oricare alte fructe uscate / nuci vreți să adăugați

praf de copt

Uleiul și zahărul de cocos BIO eu le iau de la Metro. De asemenea, când vine vorba de nuci și fructe uscate, optez pentru cele din gama #metrochef de a căror calitate m-am convins în nenumărate ori.

1. Pasați bananele cu furculița.

2. Adăugați ouăle, untul, praful de copt și stafidele.

3. Încorporați treptat în masa obținută făina până obțineți consistența unei smântâni grase.

4. Turnați aluatul într-o tavă și dați-l la cuptor pentru cca 40 minute la 180 grade.

5. Pregătiți ingredientele pentru următoarea porție. Vă garantez, pâinica va fi devorată în timp record.

    Eu îi mulțumesc Anei și micului ei chef pentru că ne-au primit în bucătăria lor și ne-au împărtășit această rețetă fabuloasă.

    Să aveți poftă!

S-ar putea să te intereseze și:

Ești ceea ce mănânci! Copilul tău ce mănâncă?

Mâncarea pentru bebeluși: din comerț sau pregătită acasă?

January 21, 2020

deschide articolul